Barang Sampai Baru Bayar

HARGA RUNTUH DIRECT DARI KILANG!

SOFA MEWAH CHESTERFIELD ni adalah idaman setiap pasangan untuk keluarga.

Biasa ramai yang hadiahkan SOFA CHESTERFIELD ni untuk ibu ayah. Rasa puas dan seronok lepas ibu ayah gembira dapat sofa ni.

"CANTIKNYAA DESIGN SOFA KAT BAWAH NI.."

RM 2599 SAHAJA

HADIAH TERBAIK BUAT IBU AYAH!

ORDER, SOFA DAH SAMPAI RUMAH, CHECK DULU.. PUAS HATI BARU BAYAR..
(siap hantar sampai depan rumah)

SOFA MEWAH CHESTERFIELD ni adalah idaman setiap pasangan untuk keluarga.

Biasa ramai yang hadiahkan SOFA CHESTERFIELD ni untuk ibu ayah. Rasa puas dan seronok lepas ibu ayah gembira dapat sofa ni.

Material memang berkualiti. Sangat selesa bila duduk. tak keras & tak terlalu lembut.


✅ Rangka Kayu Meranti Yang Dah Tentu Tahan Lasak

✅ Kain Jenis Velvet Baldu Tidak Mudah Koyak & Tidak Luntur Warna

✅ Manik Finishing Jenis Diamond Tahan Lasak & Tak Luntur Kilat

✅ Paku & Spring Diperbuat Dari Stainless steel yang tidak karat

✅ Kaki Sofa Diperbuat Dari Kayu Tahan Lasak Bukan Plastic

Design memang design mewah. Kalau tetamu datang rumah pun mesti akan tanya harga sofa anda beli ni..

tapi kalau tetamu anda tahu harga sebenar anda dapat untuk SET SOFA MEWAH ni mesti mereka pun nak tahu beli dari mana..  


biasanya Sofa Mewah macam ni harga tak lari dalam RM4500-RM7000 untuk set 3+2+1 seater..

tapi bertuah untuk anda yang nampak iklan ni kami berikan dengan harga direct dari kilang kami sebab PKP ni reseller kedai-kedai banyak yang tutup..

jadi kami tawarkan hanya RM2599 SAHAJA set lengkap sofa mewah chesterfield!


Kami beri sekali secara PERCUMA SET COFFEE TABLE khas untuk anda.  

kami buka iklan & tempahan limited untuk 300 orang sahaja..


kualiti memang kami jaga.. sebab tu anda tak perlu bayar apa apa deposit dahulu..

anda order baru kami buat khas sofa anda supaya kami boleh jaga kualiti & dan anda terima sofa dalam keadaan terbaik..

bayangkan, anda jimat banyak dengan beli direct dari kilang kami tanpa orang ketiga atau kedai kedai perabot.. jimat banyak sangat sangat..

tak perlu bayar dulu, order kami confirmkan warna yang anda berkenan di hati.. kami hantar..

sofa dah sampai rumah, anda check dahulu.. betul-betul puas hati baru bayar lepas dah dapat set sofa idaman anda..  

*boleh lihat gambar untuk testimoni, warna idaman, ukuran sofa dan design premium SOFA MEWAH CHESTERFIELD anda..

Material & Ukuran Sofa Anda..

Testimoni Pelanggan yang Sangat - Sangat Berpuas Hati..

Pilihan Warna Sofa Idaman Anda...

Tonton Video Di Bawah Sehingga Habis Sebelum Whatsapp Order..

Order penghantaran semenanjung Malaysia sahaja.

SOFA TERMURAH KUALITI PADU
SET : 3+2+1 SEATER + 1 COFFEE TABLE (RM2599)


Colour bole pilih..

Dah Sampai Barang Baru Bayar..

Masuk order SEKARANG! Slot kami limitkan untuk sebulan production.

ZERO DEPOSIT

COD SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA

Yang betul-betul nak sahaja wasap ye.. Harga dah ade tertera kt atas hanya RM2599 sahaja!

Sofa anda akan dibuat dahulu selepas anda order & dijangka siap & hantar terus ke rumah atau pejabat dalam 1-2 bulan.


Betul-betul nak order?
 

APA YANG ANDA AKAN  DAPAT :

 

✅ 3 seater sofa chesterfield

 

✅ 2 seater sofa chesterfield

 

✅ 1 seater sofa chesterfield

 

✅ 1 table coffea chesterfield

 

✅  Percuma Penghantaran

 

✅ Barang Sampai Baru Bayar